Nieuwe kolf voor de Theoben Rapid MKII (deel 2)

woensdag, 23 december 2009 15:45 by Admin

Zojuist de nieuwe kolf bij de buren opgehaald want daar had de postmeneer of -mevrouw hem afgegeven. Hieronder een afbeelding van originele en de nieuwe kolf. Zoals te zien, koos ik er dit keer voor om wat dichter bij het oorspronkelijke model te blijven. 

De nieuwe kolf is duidelijk zwaarder dan het origineel. Dat is mij voor een voordeel omdat ik vrijwel altijd opgelegd schiet. Schutters die veel staand schieten kiezen misschien beter voor een lichtere houtsoort als Teak Doreng (even zwaar als beukenhout maar veel mooier). De grip van deze kolf past me net en ligt goed in mijn hand. Voor iemand met kleinere handen is hij wellicht ietsje te dik.

Gewaardeerd op 4.8 door 33 mensen

  • Currently 4,818183/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Categories:   Diversen
Actions:   E-mail | del.icio.us | Permalink | Reacties (2) | Comment RSSRSS comment feed

Gerelateerde berichten

Reacties

januari 10. 2010 14:55

Dit vind ik een nou eens een prachtige kolf. Om eerlijk te zeggen vind ik deze mooier dan die Ginb-Theobenkolf die elders op dit blog staat.

Veel plezier ermee!

Bjorn

januari 11. 2010 09:51

Tsja, smaken verschillen natuurlijk. Even los van het uiterlijk ben ik er op dit momnet vooral in geinteresseerd welke kolf voor mij het meest geschikt is om te benchresten.

Groet!

Admin

Reacties zijn gesloten