Tactical platform voor de Air Arms S4/5*0 serie

vrijdag, 30 december 2011 19:55 by Admin

Hier worden wij natuurlijk erg vrolijk van. Een buitengewoon fraai afgewerkt aluminium tactical platform voor de Air Arms S4/5*0 serie. Ook weer een voorbeeld van het ontwerpprincipe 'form follows function'. Omdat hij op allerlei manieren verstelbaar is en omdat het platform het luchtgeweer een stukje zwaarder maakt dan met de originele kolf (in deze uitvoering met hamster en picatinnyrails aan de zijkanten weegt het platform ongeveer 3300 gram), is dit een kolfje naar de hand van de verwende 100m schutter die eisen stelt aan ergonomie en bouwkwaliteit. 

Er is er nog maar eentje in Nederland. Meegebracht naar Joost door Pavel Kolebac van JSB (het tactical platform wordt door Aeron in de Tsjechische wapenstad Brno gemaakt). Gelukkig komen er binnenkort meer.

 

Deze Air Arms Carbine is niet alleen uitvoerd met het tactical platform maar ook met een Falcon 4-14X44 kijker die met quick release mounts is gemonteerd op een custom made picatinnyrail en een Hugget demper. Dit aluminium platform is uitgevoerd met gelamineerde houten delen. 

 

Voor 100m schieten heb je de hamster natuurlijk niet nodig. 

Dit hoogwaardig afgewerkte platform is op vele manieren verstelbaar.

Gewaardeerd op 4.7 door 22 mensen

  • Currently 4,681818/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gerelateerde berichten

Reacties

januari 2. 2012 20:42

Prachtig en functioneel. Ik zou er bijna een Air Arms voor kopen.

Groeten van JW

Jan Willem

januari 3. 2012 14:18

Zonder de hamster is hij denk ik nog mooier. En inderdaad heb je die voor opgelegd 100m schieten niet nodig.

Bart

januari 3. 2012 16:19

Hebbe, hebbe, hebbe...

mvrgr,

Thomans

januari 4. 2012 13:52

Bedankt voor de reacties!
Ik denk dat dit frame zijn nut gaat bewijzen op de 100m. Tuurlijk is een AA klassiek mooi, maar mist verstelbaarheid van de kolf. Dat is aan dit frame gewoon superslim. Je hangt er zo een AA in, kunt alle delen verstellen en verschuiven.

Benieuwd wanneer de eersten ermee op de wedstrijden verschijnen!

joost van Gerven

Reacties zijn gesloten