Waarom we in Nederland aan de fles schieten

donderdag, 2 mei 2013 01:18 by Admin

Omdat we veel mails krijgen (vooral van Amerikanen en Zuid-Afrikanen) met de vraag waarom we tijdens 100m wedstrijden in Nederland aan de fles (en zelfs aan een externe regulator) mogen schieten, geven we hier maar even wat uitleg. Dat hebben we eerder gedaan als het gaat over onze ondersteuning en dat doen we nu dus ook als het gaat om het 'aan de fles schieten'.

Toen ik meer dan vijf jaar geleden onze eerste 100m luchtwedstrijd organiseerde, koos ik ervoor om aan de fles te mogen schieten omdat ik wist dat er luchtgeweren bestaan die in potentie geschikte 100m buksen zijn, maar die als gevolg van het niet hebben van interne regulatie een verbinding met de persluchtfles (al dan niet met externe regulator) nodig hebben. Als je een nieuwe discipline begint, moet je zo veel mogelijk geweren/schutters de mogelijkheid geven deel te nemen. Zo was mijn redenering.

Gewaardeerd op 4.8 door 46 mensen

  • Currently 4,782609/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Categories:   Diversen
Actions:   E-mail | del.icio.us | Permalink | Reacties (0) | Comment RSSRSS comment feed

Gerelateerde berichten

Reacties zijn gesloten