Beste wapenleverancier

maandag, 24 augustus 2009 03:39 by Admin

Op LB.net was een topic gaande over de meest gewaardeerde leverancier (met dank aan Momo). Luchtbuks.com (www.luchtbuks.com) eindigde met stip bovenaan. Snap ik dat? Ja volledig. Qua lucht zijn er weinig meer deskundige en klantvriendelijke leveranciers. Er wordt goed gecommuniceerd. Bovendien heeft Joost, de eigenaar, een fijn soort humor.

Het is voor leveranciers kostbaar om al hun producten op voorraad te hebben. Alle begrip daarvoor. Maar het hebben van een heel beperkte voorraad en slecht communiceren daarover, is een NO GO wat mij betreft. Wat ook een rol speelt is de service. Die is bij Luchtbuks.com en ook bij sommige anderen (ik heb wat dat betreft ook goede ervaringen met QSA en Drummen) erg goed. De kopers die zich blind staren op de prijs an sich, zouden zich dat wel eens mogen realiseren. Ofwel: staar je niet blind op alleen de prijs. Goedkoop blijkt vaak duurkoop te zijn. Lees het gehuil van schutters die dachten goedkoop uit te zijn eens in dat ene topic (TM topics hulde en klaagmuur) op luchtbuks.net.

 

Dat TM op nr. 3. staat op die lijst  is voor mij dus onbegrijpelijk. Er is namelijk behoorlijk wat kritiek op de communicatie en wachtlijsten van TM op het forum waarop de poll is geplaatst. Maar goed. Zal wel aan mij liggen.... huilen met de wolven in het bos kun je in het bovengenoemde topic op LB.net.

Gewaardeerd op 4.1 door 20 mensen

  • Currently 4,099999/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Categories:   Leveranciers
Actions:   E-mail | del.icio.us | Permalink | Reacties (1) | Comment RSSRSS comment feed

Gerelateerde berichten

Reacties

september 13. 2009 14:39

Helemaal eens met de conclusies. Ik doe ook het liefst zaken met Luchtbuks.com. TM heeft voor mij na meerdere teleurstellende leveranties afgedaan. Slechte communicatie en veel te lang moeten wachten....

Rob G.

Reacties zijn gesloten